5v06.com

5v06.com

Ajándék Terminál 2019

Csaknem 60 magyar formatervező egyedi tárgyait és különleges szolgáltatásait kínálja az idei Ajándék Terminál jótékonysági dizájn aukciója, amelyet a karácsonyi vásár megnyitóján, december 3-án tartanak a Terminál Étteremben Budapesten. Toronyi Péter formatervező Paprikum elnevezésű betonszürke fűszerőrlője 12 ezer forinttól, a Page Plié egyedi, saját fejlesztésű technológiával készült újságtartó asztalkája 32 ezer forinttól cserélhet gazdát. A Romani Design roma motívumokkal díszített egyedi tervezésű, kézműves technikával készült táskájára 32 ezer forinttól, míg két darab 10 napos Művészetek Völgye bérletre és a hozzá tartozó dedikált pólóra 27 ezer forinttól kelhet el. Az aukción befolyt összeggel az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítik a szervezők. Az ötödik alkalommal megrendezendő Ajándék Terminál karácsonyi vásár december 23-ig várja az érdeklődőket a Design Terminálban innovatív tehetséges fiatal dizájnerek termékeivel – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. A jótékonysági árverésén a dizájn kedvelői licitálhatnak többek között Abodi Dóra divattervező klasszikus crop topjára, amelynek kikiáltási ára 40 ezer forint.

  1. Ajándék terminál 2012 relatif
  2. Ajándék terminál | ivecorp.hu
  3. Ajándék terminál 2015 cpanel
  4. Ajándék Terminál: karácsonyi designkiállítás és vásár az Erzsébet téren - HG.HU
  5. Ajándék Terminál 2019 - YouTube
  6. Professional
  7. Idén is megnyitott az Ajándék Terminál - HG.HU

Ajándék terminál 2012 relatif

ajándék terminál 2019 gratis

Ajándék terminál | ivecorp.hu

ajándék terminál 2019 pdf

Ajándék terminál 2015 cpanel

Ugyanennyiről indulhat a licit a nemrég indult Artlocator Magazine első címlapfotójáért, míg Nemesi Anna ötvös-ékszerkészítő ezüst fülbevalója 14 ezer forinttól kelhet el. A vásár mellett több szakmai program is várja az érdeklődőket. December 10-én Hosszú Lépés séta címmel a belvárosban működő műhelyeket fedezhetik fel az érdeklődők, december 19-én az Oh my Cake című programon karácsonyi édességek különleges ünnepi dekorációit mutatják be a részvevőknek. December 5-én és 19-én a Hello Wood alkotócsoport tagjaival karácsonyfa-készítő workshopot, december 12-én bútorkészítő workshopot tartanak. A Design Terminál 2010 óta rendezi meg a karácsonyi vásárt, amellyel többek között a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség találkozását kívánja segíteni. (MTI)

Ajándék Terminál: karácsonyi designkiállítás és vásár az Erzsébet téren - HG.HU

Vegan Sunday Christmas Market 2019. 12. 15. @Budapest, Anker't A közelgő hétvégén ismét megrendezésre kerül a Vegan Sunday Christmas Market, ahol ezúttal is lesznek finom ételek, karácsonyi desszertek és édességek, kézműves mittymüttyök, házilag készített szappanok és ékszerek, valamint mindenféle ajándéknak valók várják a vásárlókat, természetesen minden szigorúan vegánul, hogy az állatoknak is kellemes legyen a karácsony. A részletekért kattints IDE! Részt vennél a gasztro programokon, de nincs társad, aki veled tartana? Nézz szét fényképes társkeresőink között! Ajándék Terminál 2019. 11. 30. – 2019. 24. @Budapest, Allee A magyar designerek termékeit felvonultató vásáron idén több különlegességgel is készülnek. Bemutatkozik a főváros inspirálta designtárgyakból összeállított Budapest Collection és a hazai ízeket felvonultató Ajándék Terminál Delikát válogatás, illetve a pop-up vásár területén kialakított Green Terminálban a fenntarthatóság szellemiségében alkotó hazai designerek munkái közül válogathatunk, ha igazán zöld karácsonyt tervezünk.

Ajándék Terminál 2019 - YouTube

ajándék terminál 2012.html

Professional

Idén is megnyitott az Ajándék Terminál - HG.HU

  • Ajándékterminál 2021
  • Ajándék terminál 2019 professional
  • Ajándék Terminál – kultúra.hu

Összesen mintegy 800 ezer forint gyűlt össze az Ajándék Terminál jótékonysági aukcióján pénteken a budapesti Design Terminálban. Az ötven tételt felvonultató jótékonysági árverés minden egyes darabja gazdára talált, a kikiáltási ár minden tárgy esetében háromezer forint volt.

5v06.com, 2024